Avrupa Birliği Proje Çağrıları Üzerine Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

04 Aralık 2023 Pazartesi

Giresun Valiliği - Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Proje Koordinatörü Cem Mutlu TÜRKSEVEN tarafından Avrupa Birliği çağrıları üzerine gerçekleştirilen toplantıya Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN, Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent ŞEN, Teknoloji Transfer Ofisi'nden Öğr. Gör. Şafak Esra ASLAN, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü'nden Öğr. Gör. Burcu AKKAYA ve Öğr. Gör. Ayben GÜL, birimizden ise Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Ali TURAN, Doç. Dr. Selin KALKAN ile Öğr. Gör. Dr. Mehmet AKGÜN ve Öğr. Gör. Emre KAN katılım sağlamıştır.

Cem Mutlu TÜRKSEVEN'in sunumu ile devam eden toplantıda Ufuk Avrupa Programının bölgesel yenilik ekosistemlerinin geliştirilmesine yönelik olan 2023-2024 Excellence Hubs çağrılarına Fındık özelinde katılım sağlamamızın hem ilimiz hem de bölgemize katkı sağlayacağı kaanati oluşmuştur.

Bu kapsamda Giresun Valiliği ile Giresun Üniversitesi'nin bu çağrıda ortak paydaş olarak görev alması konusunda hem fikir olup, çalışmaların yürütüleceği alanların belirlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur.